Maak gratis kennis met Reiki

Eventuele blokkades in de energiekanalen worden opgespoord tijdens een bodyscan. Banner-Reiki4woman.jpgDeze blokkades kunnen verhinderen dat de energie vrij doorstroomt en doorgegeven kan worden. Een reikibehandeling helpt om dit op te lossen. Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording middels aandachtsvolle aanraking.

Daarnaast ondersteunt het je bij het loslaten van emotionele problemen.

Door Reiki leer je beter te luisteren naar de stem van je intuïtie en dus naar wat goed voor je is.

Tijdens een reikibehandeling kan je allereerst een diepe ontspanning ervaren. Het lichaam stelt zich hierdoor het meest open voor het ontvangen van positieve energie. Dat geldt ook voor de geest, die het best reageert via ontspanning. In ontspanning krijgen lichaam en geest de kans om alle negatieve energie los te laten.

Lichaam en geest hebben invloed op elkaar. Dit betekent dat wanneer je lichamelijk goed in je vel zit, je je geestelijk ook beter zal gaan voelen. En als je je geestelijk goed voelt dan zal je je ook beter in je vel gaan voelen. Op deze wijze kom je vanzelf weer in een opwaartse spiraal terecht en treedt er een positieve verandering op. Dit zal je niet alleen in jezelf ervaren, maar ook in je directe omgeving.

Maak gelijk een afspraak!

Meld je aan voor een afspraak voor een gratis uitgebreide bodyscan met verkorte reikibehandeling en ontdek waar jouw energie niet goed doorstroomt en wat je hier aan kan doen.

Als je energie niet volledig kan doorstromen dan merk je een onbalans in je lichaam en geest. Door het reguleren van je energie kom je weer in balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.