Informatie

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?
Omdat Reiki door je kleding heen gaat, hoef je alleen je schoenen uit te doen en is het beter om sieraden en horloges af te doen. Tijdens een behandeling is het prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen, bijv. een lange broek en t-shirt of trui.

Wat kan ik verwachten na een reikibehandeling?
Na een behandeling voel je dat je energie is opgeladen. Een reikibehandeling is zeer ontspannend en resultaten zijn over het algemeen snel merkbaar. Je kan je in eerste instantie wat minder prettig voelen. Op zich is dat een goed teken. Je lichaam is bezig zichzelf te reinigen en dit gevoel gaat na korte tijd weer voorbij. Het is na een behandeling aan te raden om veel te drinken, zodat alle losgemaakte afvalstoffen kunnen wegspoelen.

Is het verstandig om bij klachten eerst naar de huisarts te gaan?
Ik adviseer je om bij zowel fysieke als psychische klachten eerst een reguliere arts te raadplegen. Een reikibehandeling kan hierbij wel heel goed als ondersteuning werken.

Op welke wijze wordt een tafelbehandeling gegeven?
Een behandeling wordt op een speciale reikibehandeltafel gegeven en duurt ongeveer een uur. Ik behandel meestal met mijn handen op het lichaam, maar wanneer je dat niet prettig vindt, kan het ook met mijn handen boven het lichaam.

Kan ik ook een behandeling op een stoel krijgen?
Als je liever niet op een tafel ligt, kan een behandeling ook op een stoel plaats vinden. Deze behandeling is korter en duurt ongeveer 30 minuten. Een stoelbehandeling vindt meestal plaats wanneer er acuut op een specifieke plek iets aan de hand is of wanneer men voor de eerste keer met een reikibehandeling in aanraking komt en zich op deze manier minder kwetsbaar voelt. De tafelbehandeling heeft echter de voorkeur omdat je zo dieper kan ontspannen.

Wanneer kan ik kiezen voor een behandeling op afstand?
Het is mogelijk om (via een foto) op afstand een behandeling te ontvangen. De Reiki energie kent geen grenzen. Dit kan als ondersteuning dienen, wanneer je niet in de gelegenheid bent om te komen en toch door wilt gaan met het proces waar je je in bevindt.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.