Over ons

Reiki4Women is een initiatief van Praktijk Camelia. De oprichtster van Praktijk Camelia, Tineke van Meulen, is gespecialiseerd in het geven van reikibehandelingen en het begeleiden van de Quantum Light Breath meditatie. Praktijk Camelia ondersteunt klanten bij het inzetten van hun eigen persoonlijke kracht voor het zelfhelend vermogen van lichaam en geest, om te komen tot een meest optimale balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

_DSC4857

“Ik wil vrouwen in de overgang helpen om tijdens deze fase in hun leven weer in balans te komen, door het geven van reikibehandelingen, Bach bloesemtherapie, voedingsadvies en meditatiecursussen. Je lichaam is een tempel en ik wil graag een bijdrage leveren om het lichaam weer in balans te brengen, zodat alle vrouwen hun potentie kunnen vervullen.
In 2008 heb ik zelf een burnout meegemaakt, waarbij ik voor mijn gevoel letterlijk in de overgang ben gestort. Hierdoor ben ik op zoek gegaan om weer balans in mijn leven aan te brengen. Mede door Reiki en meditatie ben ik sterker uit dit proces gekomen. De overgang is een stressvolle periode in het leven van de vrouw. Daarom wil ik mijn bijdrage leveren om vrouwen meer in hun kracht te laten komen en te laten staan. Ik geloof dat alle vrouwen in de overgang in balans zouden kunnen zijn, zodat je kan doen waar je het best in bent en wat je het leukst vindt om te doen. Dit is de reden dat ik je wil aanmoedigen en ondersteunen om de eerste stap te zetten om weer in balans te komen. Ik wil je graag begeleiden tijdens dit proces, waar nieuwe mogelijkheden zich aandienen die je leven positief kunnen veranderen.”

https://www.facebook.com/ReikipraktijkCamelia?ref=hl
http://nl.linkedin.com/in/tinekevanmeulen/

 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.