Enkele reacties

Over de QLB meditatiecursus

Sheila Hekker: Wat ik goed vind, is dat de ademhalingsoefeningen in ’t dagelijks leven echt meer rust brengen en dat ik daardoor veel meer in het Hier en Nu kan zijn. Daardoor is het rustiger in mijn hoofd en lijf en voelt alles veel meer ontspannen.

Kyra Warmer: Na de derde keer viel het kwartje. Mooie is dat elke meditatie anders is.

Esther de Vries: Wat ik fijn vond was de nadruk op de stilte op het einde van de meditatie en het bezig zijn met je eigen proces. Normaal heb je al snel de neiging om datgene wat je ervaren hebt te bespreken, maar nu mag je lekker alleen met jezelf bezig zijn. Daarnaast heb ik de goede sfeer in de groep ervaren.

Hermine de Vaal:  Het was fijn dat de meditatie in een ontspannen omgeving plaatsvond. De avonden hadden een duidelijke structuur. Goed gedaan!!!

Lery Chen: Ik heb veel beter diep kunnen ademhalen en tegelijkertijd in mezelf kunnen zijn.

Renee Henephof: Wat ik top vond waren de oefeningen voorafgaand aan de QLB en de fijne sfeer in de groep. Daarnaast geeft Tineke een hele duidelijke uitleg over wat de bedoeling is.

Martin Maas: In deze warme veilige omgeving heb ik echt kunnen loslaten en mezelf beter leren kennen.

Corien Baars: Ik vond het een hele bijzondere avond met hele mooie ervaringsmomenten: Touching de waarheid in mijn geval.
Fijn om met alle aandacht op de adem gericht te zijn en alle gedachten te laten gaan en ook de teksten van Jeru kwamen binnen….heel mooi om herinnerd te worden aan het geluk wat in jezelf zit en dat te leven en uit te stralen en daarmee in contact te zijn met andere mensen… dat blijft de hele tijd alsmaar bij mij en ik zie dus ook weer wanneer ik dat niet doe.

Over de Reikibehandeling

George van Rest: Ik heb een reikibehandeling ondergaan bij Tineke. Ik voelde me zeer op mijn gemak en tijdens deze behandeling attendeerde Tineke mij op mijn zwakke cq. gevoelige punten (gewrichten) in mijn lijf. Een combinatie van Reiki met fitness zou heilzaam voor mij zijn. Verder ben ik Tineke erg dankbaar voor de goede coachingsgesprekken die ik regelmatig met haar voer. Juli 2015

R. te U.: Ik moest het even laten bezinken maar ik zou graag weer een afspraak willen maken. De behandeling heeft me goed geholpen in die zin dat ik meer energie had om aan de reguliere behandeling deel te nemen En dat is fijn. Mei 2015

Koen Westrik: Tineke verwelkomt je met volledige aandacht zodat je er helemaal kunt zijn met je verhaal. De Reiki was voor mij wederom een intense ervaring. Spanning vloeit weg, meer ruimte van binnen en de energie stroomt. Erg fijn. Juni 2014

Lery Chen: Tineke neemt echt de tijd voor je. Eerst luistert ze heel goed naar je en daarna begint de Reiki behandeling. Ik voelde me direct op mijn gemak en na de behandeling voelde mijn lichaam en geest al meer ontspannen. 
De Reiki behandeling is zeer aangenaam en rustgevend. Ik voelde op bepaalde punten in mijn lichaam meer rust dan op andere punten, 
ik denk omdat mijn lichaam het op die punten meer nodig had. De dag na de behandeling voelde ik me uitgerust en energiek.
Tineke  zorgt ervoor dat je met andere ogen naar jezelf gaat kijken zodat je in staat bent prioriteiten te stellen en dingen te relativeren. Het heeft mij absoluut een hoop positieve dingen gebracht en ik zal het blijven doen. Mei 2014

Gert : Tijdens mijn reikibehandeling heb ik ervaren hoe heilzaam dit werkt.De behandeling geeft direct al veel ontspanning, maar ook achteraf voelde ik me zeer relaxed en uitgerust. Ook de dag erna voelde ik nog steeds de ontspanning in mijn lichaam nadat ik een bijzonder goede nachtrust had gehad. De behandeling zelf is te vergelijken met het effect van een rode lamp: op de plekken waar Tineke zich op richt voel je heel intense warmte die weldadig is voor je lichaam en ook voelbaar blijft als zij andere plekken behandelt. De behandeling is van harte aan te bevelen. Succes met je praktijk!

Trude : Ik werd hartelijk ontvangen toen Tineke de deur open deed. Vervolgens liepen we naar boven, en volgde eerst een intake gesprek. Dit gesprek verliep op een ontspannen manier en ik had het gevoel serieus genomen te worden. Daarna nam ze me mee naar de kamer waar de behandeling zou plaatsvinden. Wat me opviel was de serene rust die de kamer uitstraalde, waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Tineke legde van te voren uit wat de bedoeling was en wat ze ging doen, dat vond ik erg prettig, want het was voor mij de eerste keer. De behandeling duurde een uur en ik voelde me erg ontspannen worden. Ik kwam bij haar vanwege overgangsklachten en Tineke heeft het gebied rond mijn buik extra aandacht gegeven. De volgende dag voelde ik een behoorlijke reactie in mijn buik, die eerst mijn klachten verergerden, maar na nog een dag voelde mijn buik heerlijk ontspannen aan, waar ik erg blij om was.

Anoniem : Ik ben na de behandeling, op de avond zelf, even overvallen door vermoeidheid, maar de dagen daarna, heb ik allen maar meer energie gekregen, en het lijkt er op dat daardoor ook de extreme stijfheid een beetje aan het verdwijnen is. Zelf heb ik het als zeer positief ervaren.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.